Sır Perdesi

Benliğin kayboluşu

YaseminDemir

Bazen kimse duyamaz haykırışlarını. Kapalı duvarlarının ardında seyredersin hayal kırıklıklarını.Tek bir sözün bile ağır geldiği bu dünyada susmaktır payına düşen. Konuşmak istersin, dilin el vermez, vücudun körelir. Artık bakışlarındadır sözlerin.Kaybettiklerinin ardından bakarsın sadece.Görsünler istersin insanlar seni,çabaladığın umut dolu hayallerini. O kadar küçüktür ki hayallerin oysaki... Bazılarının hayal olarak tanımlayamadığı gerçeklerdir düşlerin.        

Kaybetmek korkusu sarar bedenini. Çevrendekilerin, senin için hayallerini, gerçekleştirmek de girer hayatına. Bir gülümsemeyle hayallerinin de kayıp gittiğini fark edersin. Sıra gülümseyenlerin umut dolu sözcüklerine geldiğinde artık sen, sen olmaktan vazgeçmişsindir. Bütün sözcüklerin, dilinden dökülen gizemli sözcüklerin,düşünceli bakışlarının sırrı olmuştur sanki. 

Daha sonra baş ağrıları ve yalnızlıklar kalmıştır hayallerinden arda kalan.Dünyanın ne olduğunu bilmeyen insanların saçma sapan yorumlarını saymıyorum bile."Yeter Artık" deme zamanı dersin ve her şeyi açıklamaya o kadar hazırsındır ki... Sonra bir anda susturulmak istenirsin. Yine duygularının dokunaklı duvarları sarmıştır bedenini. Aileni, seni düşünen insanları düşünüp başarmak istersin. Ve yine kendin için değil de onlar için hayal etme yolunu seçersin.Ama gerçek yine tüm çıplaklığıyla karşındadır. Sen yine de kendinden vazgeçerek,başkalarının hayallerini gerçekleştirerek,mutlu olma yolunu seçersin.Ve sonuç işte!  

SEN,sen olmaktan çok...


Yeni Günde Taze Sonuçlar

Kaç Yaşına Geldiğini Tahmin Bile Edemezsiniz

Kariyerleri Devam Eden En İyi 15 Aktör

Avustralya Açık’ta Tarihi Final: Federer – Nadal

NBA'de Gecenin Sonuçları

Nefesleri Kesen Türk Derbisini Fenerbahçe Kazandı

The Witcher'ın Çıkış Tarihi Açıklandı!

Bu Geceki Sonuçlara Çok Şaşıracaksınız

Spotify'a Zam Geldi!

Lamba Yarenlik Eder Daktiloya...

Kimi Çok Uzun Kimi Çok Kısa Ama...

2017 Oscar Adayları Belli Oldu

25 Ocak 2017 NBA Özeti

Fenerbahçe Yine 'Kazan'dı

NBA'de Gecenin Raporu Çıktı

İlhan Cavcav'a Veda...

BİZ

Basketbol Türkiye Kupası Ankara'ya Geliyor

NBA'de Bu Sezon Fark Yaratanlar

2017 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi Fikstürü